Decizie fără precedent în SUA! Fostul președinte Donald Trump- pus sub acuzare

de | 31.03.2023 08:53 | Știri, După subiect, Eveniment

Decizie fără precedent în SUA! Fostul președinte Donald Trump- pus sub acuzare

Decizie fără precedent în SUA! Donald Trump a fost pus sub acuzare, ceea ce reprezintă o premieră pentru un fost președinte american, care se confruntă cu acuzații penale.

În pragul alegerilor din 2016, Trump ar fi cumpărat tăcerea unei actrițe porno, Stormy Daniels, plătindu-i 130.000 de dolari pentru a nu dezvălui aventura pe care cei doi ar fi avut-o. Acum, Donald Trump este pus sub acuzare, în mod oficial, de un mare juriu din Manhattan, în urma unei anchete.

Investigația a fost condusă de procurorul democrat al districtului Manhattan, fostul avocat al lui Trump fiind omul cheie în acest dosar.

Donald Trump: „Este un atac la adresa țării noastre”

Fostul președinte american susține că este nevinovat și că este victima unei răzbunări politice.

Acesta este un atac la adresa țării noastre cum nu s-a mai văzut vreodată. Statele Unite sunt acum o țară de lumea a treia, o națiune într-un grav declin”, a transmis Donald Trump.

Înainte de a fi anunțată urmărirea penală, Trump a precizat că nu ia în calcul încheierea campaniei electorale pentru un nou mandat la Casa Albă, chiar dacă acesta va fi inculpat.

Foto NDTV.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 200 de percheziții în 7 județe! Au fraudat fondurile pentru cazarea refugiaților ucraineni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Donald Trump

Ultimele articole