Delegație din Bulgaria – Vizită de lucru la sediul central al Direcției Generale Anticorupție din România

de | 16.05.2023 13:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Delegație din Bulgaria – Vizită de lucru la sediul central al Direcției Generale Anticorupție din România

În perioada 16-18 mai, o delegație din cadrul Direcției Generale a Poliției Naționale din Republica Bulgaria, efectuează vizite de lucru în România, în cadrul proiectului „Prevenirea și combaterea corupției în diferite instituții de stat”.

În cursul zilei de astăzi, delegația bulgară condusă de domnul comisar-șef Stoyno Cvetanov CVETKOV, director adjunct al Direcției Generale a Poliției Naționale a fost primită la sediul Direcției Generale Anticorupție de doamna comisar-șef de poliție Manuela POPESCU, director general adjunct al DGA.

2023 05 16 1 - Delegație din Bulgaria – Vizită de lucru la sediul central al Direcției Generale Anticorupție din România

sursă foto DGA

Întâlnirea a avut ca scop schimbul de experiențe și bune practici în domeniul prevenirii și combaterii corupției la nivelul instituțiilor publice, precum și prioritățile viitoare de colaborare în domeniul de referință.

De asemenea, pe agenda vizitei oficiale se regăsesc întâlniri de lucru cu reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție, Agenției Naționale de Integritate și Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

sursă foto DGA

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie într-o pensiune din Rucăr! Un nepalez de 30 ani a fost găsit spânzurat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DGA

Ultimele articole