Demisie din CJ Argeș! Un consilier PSD și-a dat demisia!

de | 04.12.2023 16:33 | Știri, Importante

Consilierul județean Cătalin Mîndroc a renunțat la mandatul public de consilier județean, înainte de finalizarea la termen a acestuia.

Om de afaceri, dar și unul dintre reprezentanții tinerei generații cu care PSD Argeș se mândrea după ultimele alegeri, Mîndroc a suprins prin decizia de a-și da demisa din Consiliu, mai ales că era cotat ca fiind o opțiune aflată în evaluarea partidului pentru viitoarele alegeri parlamentare.

Catalin Mindroc Arges - Demisie din CJ Argeș! Un consilier PSD și-a dat demisia!

Din primele informații, se pare că tânărul ales public a hotărât să părasească Argeșul în favoarea unor oportunități mai solide în capitală, acolo unde deține deja funcția de consilier al președintelui Camerei Deputaților.

Echipa PSD la nivel de Consiliul Județean va fi completată, după demisia lui Cătălin Mîndroc cu următorul social – democrat aflat pe lista electorală din 2020, noul ales public provenind din zona Curtea de Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

USR cere Biroului Permanent al Senatului să urgenteze votul pe eliminarea pensiilor speciale pentru aleșii locali

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole