Vineri la HUSH – 40 de ani de rock cu TIMPURI NOI și Dan Iliescu!

de | 04.12.2023 16:21 | Pitești, Lifestyle

Vineri, 8 decembrie sunteți așteptați în Club Hush Pitești la un mega concert.

Concertul aniversar 40 de ani de rock cu TIMPURI NOI și Dan Iliescu este evenimentul de la care toți iubitorii de rock nu trebuie să lipsească.

Biletele sunt disponibile atât în locație, cât și online, pe YellowTickets https://www.yellowtickets.ro/bilete/timpuri-noi-hush-pitesti
Acestea au urmatoarele preturi:
  • Categoria GOLD (parter): 80 RON
  • Categoria SILVER (etaj): 70 RON
Mai multe informații puteți obține la numărul: 0733 956 283
timpuri noi la Hush
Cei 40 de ani, trupa îi numără în mii de concerte, în zeci de hit-uri și în generații de fani. Fiecare dintre membrii TIMPURI NOI, din orice perioadă, au pus amprente și au crezut în mesajul și sunetul de rock al acestei trupe care a devenit de recunoscut de la primele acorduri de electrică.
timpuri noi la Hush
Dan Iliescu, el este constanta acestor ani și fără el nu ar fi existat toate personajele emblematice care au intrat în familia rock-ului românesc, precum: Luca, Stere, Tanța, Adeline, Luca, Văru Maftei, Maricica, Verginica, Veta, Bălălău, Rambo și….TATA.
Din zona de realități sociale românești scriem doar câteva titluri: NATO, Victoria, Malu Valu, Emigrant USA, România, Unu Ține, Cântec de biruință, iar despre chitaristul Iliescu, toată lumea știe că altul mai bun și mai versati și mai profesionist, nu s-a întâmplat pentru 40 de ani la rând.
timpuri noi la Hush
Concertul din Pitesti a celor 40 de ani ai trupei TIMPURI NOI se întâmplă pe 8 decembrie 2023, după o serie de concerte dedicate ce vor avea loc în țară.

evenimente Club Hush

Club Hush Pitești continuă seria super evenimentelor și în următoarea perioadă.

Vor mai fi concerte pe care nu cred că vreți să le ratați.

Printre artiștii care vor mai urca pe scena de la Hush luna aceasta sunt și cei de la BOSQUITO sau cântărețul LUIS GABRIEL

Club Hush este locul unde concertele prind viață iar Veranda by Club Hush este locul unde te poți bucura de momente de relaxare cu mâncare buna și băuturi alese!”

Hush

INFO: 0733 956 283

Adresa: Str. Panselelor, Nr. 2

www.clubhush.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești