Depozitul Poliţiei arde de mai bine de 24 de ore! Acolo erau depozitate probe din dosarele de la nivelul întregului Bucureşti!

de | 03.10.2023 22:18 | Știri, Eveniment

Depozitele Poliţiei Capitalei şi ale Agenţiei AntiFraudă sunt în flăcări de mai bine de 24 de ore. Acolo erau depozitate probe din dosarele de la nivelul întregului Bucureşti.

Localnicii susțin că a fost vorba de o mână criminală și că focul a fost pus intenționat.

Incendiul a izbucnit din subsolul clădirii, iar jumătate din suprafaţa acestuia a ars deja. Ce nu a fost distrus de flăcări, a fost distrus de apă, a informat Carmina Pricopie, conform Antena 3 CNN.

Momentan, anchetatorii nu cunosc cauza incendiului.

La fața locului este asigurată pază la intrarea în curte, iar locația are și camere de supraveghere în dreptul fiecărui depozit, potrivit sursei citate anterior.
Hala are peste 2000 de metri pătraţi, iar acolo se aflau arhivele celor de la ANAF, dar şi mai multe probe în dosare penale păstrate de Poliția Capitalei.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Ștefănești! O mașină s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole