anchetaonline.ro

Deputații Forța Dreptei sunt alături de USR împotriva Ministrului Energiei! „Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede!”

de | 01.09.2022 09:04 | Știri, Politic


Deputații forței drepte inițiază, alături de USR o moțiunea simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. Aceștia îl aduc sub acuzație pentru creșterea nejustificată a prețului la energie și gaze și pentru că nu ar putea ajuta România în această iarnă.

 

După toate măsurile chinuite referitoare la creșterea facturilor la energie și gaze, care au avut un impact nesatisfăcător asupra românilor, și pentru că nu are nicio idee concretă despre cum poate fi evitată tragedia financiară prin care vor trece românii în această iarnă, Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede. Până acum, pentru aceste măsuri chinuite, modificate încontinuu de au dat peste cap firmele care urmau să le pună în practică, Guvernul a rămas cu promisiunile iar firmele cu plata efectivă, din banii lor, a compensărilor.”, scrie în comunicatul de presă.

 

 

Aceștia anunță că alături de USR vor iniția o moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei.

 

 

Nu îl demite N. Ciucă, așa că vom iniția noi, alături de USR, moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. La precedentele două moțiuni inițiate sesiunea trecută, Ministrul Energiei a fugit, acoperit de coaliția PSD-PNL-UDMR. Nu va ține la nesfârșit. Deputații Forța Dreptei susțin, prin semnăturile lor, moțiunea simplă.”, adaugă aceștia.

De asemenea, aceștia aduc în atenția publică situația companiilor și a salariațiilor acestora care vor avea de îndurat în această iarnă.

 

Situația românilor, inclusiv a companiilor, implicit a salariaților acestora, va fi dramatică în această iarnă. O spun toți specialiștii, se vede cu ochiul liber de către toți românii care se uită siderați la anunțurile festiviste ale Guvernului, care arată ca și cum ar fi complet rupt de realitate!
Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu!”, precizează Deputații Forța Dreptei.

 

 

Sursa foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Valah Construct şi General Trust asfaltează două străzi importante din Moşoaia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forța Dreptei | USR | Virgil Popescu