Deranjat de zgomotul făcut de copiii dintr-un parc, un pensionar din Târnăveni a intrat în greva foamei

de | 30.06.2023 09:45 | Știri, Eveniment, Național

În fața primăriei din Târnăveni a avut loc un protest cu un singur participant. Un bărbat  a ieșit în stradă din cauza unui loc de joacă pentru copii construit lângă locuința sa.

El susține că a intrat în greva foamei din cauza gălăgiei făcute de cei mici în parc.

Spaţiul de joacă a fost construit în anul 2018, iar bărbatul locuiește în apropierea acestuia.

De când s-a construit parcul bărbatul a făcut nenumărate solicitări și petiții către instituțiile statului pentru desființare, dar de fiecare dată solicitarea sa nu a primit răspuns favorabil, relatează punctul.ro

Nemulțumit de răspunsurile primite din partea autorităților, bătrânul recurge mereu la o formă de protest, angrenând de fiecare dată forțe din cadrul MAI și a Poliției locale.

De asemenea,  mai multe familii au înaintat o petiție primarului municipiului Târnăveni prin care au sesizat comportamentul agresiv al bărbatului față de copiii care frecventează parcul, petiție care a fost redirecţionată către organele competente.

Potrivit sursei citate, cu toate că parcul este monitorizat video 24 de ore din 24, iar orele de liniște sunt respectate, polițiștii locali susțin că au primit nenumărate apeluri din partea acestuia.

Protestatarul susține că nu sunt respectate orele de liniște, iar copiii care vin în parc au ceva personal cu el și îl provoacă.

Bărbatul susține că va protesta până va obține desființarea parcului de joacă.

sursă foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Geanta minusculă cu care nu te poți lăuda, vândută cu peste 63.000 de dolari

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: