Se deschide vineri! Expoziție județeană de păsări, porumbei și iepuri

de | 14.12.2023 10:12 | Pitești, Lifestyle

Vineri se deschide la Pitești ”Expoziția județeană de păsări, porumbei și iepuri”. Evenimentul se desfășoară în perioada 15 – 17 decembrie și aduce în atenția argeșenilor o varietate impresionantă de specii.

Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”I.L. Caragiale” din Pitești va găzdui în perioada 15 – 17 decembrie ”Expoziția județeană de păsări, porumbei și iepuri”. Programul de vizitare este: vineri (14:00 – 20:00), sâmbătă (08:00 – 20:00) și duminică (08:00 – 12:00). Intrarea este liberă pentru copii de până la 14 ani. Organizatorii evenimentului Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale de Rasă Argeș, FNCPPAM România și Asociația Crescătorilor de iepuri ”Dealu’ Viilor” anunță și un adevărat festival al raselor de porumbei câmpenești. Expoziția reprezintă o ocazie unică pentru copii și adulți deopotrivă să admire frumusețea și diversitatea lumii aviare și a animalelor mici. Vor fi prezentate diferite specii, oferind vizitatorilor șansa de a învăța despre îngrijirea acestora și despre importanța conservării biodiversității.

Sursă foto: Facebook Bebe Ivan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Albeștii de Argeș. Acte necesare pentru obținerea ajutorului de încălzire

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: