Descoperire macabră! Cadavrul unei tinere de 26 de ani a fost găsit lângă Gara Ciulniţa

de | 07.09.2023 21:39 | Eveniment, Știri

O descoperire macabră a avut loc, în cursul zilei de azi, joi, 7 septembrie. Trupul neînsuflețit al unei fete în vârstă de 26 de ani, care se întorcea de la Constanţa, a fost descoperit în apropiere de Gara Ciulniţa.

Tatăl fetei a fost cel care a sesizat poliția, după ce a constat că tânăra nu a ajuns acasă. Aceasta avea lovituri puternice la cap, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor, conform Digi24.

Trupul neînsuflețit al tinerei, din Călăraşi, a fost găsit la 20 de metri de Gara Ciulniţa, potrivit calarasipress.ro, citată de News.ro.

La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ciulniţa au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-Bucureşti, neştiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, care prezenta leziuni la nivelul capului”, a informat IPJ Călăraşi, pentru sursa citată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi încearcă să stabilească circumstanțele în care s-a produs crima.

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

Tânăr de 24 de ani din Argeș – prins la furat de lemne!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: