(VIDEO) Tânără de 20 de ani – prinsă drogată la volan în Argeș!

de | 07.09.2023 22:44 | Știri, Eveniment

Polițiștii acționează cu efective mărite la acest sfârșit de săptămână, în cadrul acțiunii cunoscută sub denumirea ,,Blocada”, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În urmă cu doar câteva momente, o tânără de 20 de ani, din Slatina, județul Olt, a fost prinsă în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe raza localității Lunca Corbului, în timp ce se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Mai mult de atât, pe DN 73, pe raza comunei Dâmbovicioara, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au identificat un alt șofer, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Piatra-Neamț, care conducea sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ambii șoferi au fost conduși la unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanțelor a căror prezență a fost detectată, fiind întocmite dosare penale conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

De asemenea, cei doi au rămas fără permis!

Activitățile polițiștilor argeșeni vor continua.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Descoperire macabră! Cadavrul unei tinere de 26 de ani a fost găsit lângă Gara Ciulniţa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole