Descoperire șocantă! Un bărbat care era dat dispărut, a fost găsit decedat în albia râului!

de | 23.04.2023 11:28 | Știri, Eveniment, Județean

O descoperire șocantă a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20:30. Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort în albia râului Siret, în județul Neamț, potrivit romania24.ro.

Conform IPJ Neamț, la data de 22 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, în albia râului Siret, din extravilanul localității Tămășeni, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Polițiștii au identificat persoana, un bărbat în vârstă de 47 ani, din Doljești. Bărbatul era dat dispărut din data de 20 aprilie.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

 

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie! Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu mașina de un copac și a fost proiectată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole