Dezbatere. Clarificări privind activitatea de transport intern și internațional

de | 13.12.2023 08:42 | Județean, Administrație

La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş și Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș au organizat alături de membrii Camerei de Comerț și Industrie Argeş, în sala de ședințe a CCI Argeș, o dezbatere cu tema: ”Ultimele reglementări privind activitatea de transport intern și internațional”.

La dezbatere au fost prezenți Georgeta Aurora Negru, şef administraţie A.J.F.P. Argeş, Anița Neacșu, inspector șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș şi George Caval, preşedinte C.C.I. Arges, și peste 60 de invitați, reprezentanți ai unor companii cu activitatea de transport intern și international din județul nostru. Cei prezenți s-au arătat interesaţi în legătură cu modul de punere în practică a noilor prevederi legislative, adresând întrebări şi primind clarificări. Au fost explicate aspecte în legătură cu regimul fiscal privind indemnizația specifică detașării transnaționale, regimul fiscal al diurnei/cheltuielilor cu masa, precum și evidențierea acestor sume în Declarația D 112. Pentru a consolida parteneriatul cu contribuabilii şi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informare a acestora, A.J.F.P. Argeş va continua explicarea noutăţilor fiscale corect şi la timp şi lămurirea diverselor probleme pe care aceştia le întâmpină.

Sursă foto: Finanțe Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Mediului, Mircea Fechet: ”Proiectul noului Cod Silvic a fost trimis astăzi către toate ministerele pentru avizare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş