Dimineața accidentelor: Doi șoferi s-au răsturnat cu autovehiculele

de | 17.07.2022 07:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Așa cum vă anunțam în această dimineață, un grav accident de circulație a avut loc în comuna Merișani, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un grad. Șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a murit.

Nu este singurul accident produs duminică dimineața pe șoselele de Argeș, echipajele ISU Argeș fiind nevoite să intervină la încă două, în localitățile Drăganu și Stâlpeni.

În Drăganu, un cap tractor cu remorcă s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, în urma acestui incident nu au existat victime.

tir rasturnat - Dimineața accidentelor: Doi șoferi s-au răsturnat cu autovehiculele

Foto ISU Argeș

În cel de-al doilea accident, un șofer a părăsit partea carosabilă, oprindu-se cu mașina într-un cap de pod. În urma impactului, un bărbat de 59 de ani a fost rănit. El a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la spital pentru îngrjiri medicale. Potrivit reprezentanților ISU Argeș, victima a suferit o plagă la un picior. De asemenea, acuza dureri în zona toracelui.

În ambele cazuri, salvatorii au intervenit cu o autospecială, pentru asigurarea zonei împotriva izbucnirii unui posibil incendiu și cu o ambulanță SMURD, pentru a asigura primul ajutor victimelor, la nevoie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Argeș! Un bărbat și-a pierdut viața

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | SMURD