”Dinți frumoși, dinți sănătoși”, la Mioveni. Elevii primesc pastă de dinți și periuță

de | 15.09.2023 16:50 | Lifestyle, Mioveni

Serviciul de Asitență Medicală – Cabinet Medicină Dentară din cadrul primăriei Mioveni realizează în rândul elevilor o campanie de informare “Dinți frumoși, dinți sănătoși”. În prinma săptămână de școală Campania a fost realizată în cadrul Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” din Mioveni.

În această săptămână a a avut loc prima etapă a campaniei de informare “Dinți frumoși, dinți sănătoși”, organizată în cadrul Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” din Mioveni.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Campania va continua săptămâna următoare

Campania are ca scop promovarea sănătății orale în rândul preșcolarilor și a elevilor din ciclul primar. Campania este organizată de primăria Mioveni prin Serviciul de Asitență Medicală – Cabinet Medicină Dentară și unitatea de învățământ. ”Preșcolarii vor fi informați cu privire la importanța sănătății orale, factorii de risc pentru bolile cavității orale și posibilitățile de prevenire a problemelor de sănătate orală. Prin intermediul acestei campanii se dorește mărirea gradului de conștientizare a importanței unei igiene orale corespunzătoare și fixarea comportamentului de igienă orală motivând copiii să fie un bun exemplu pentru colegiii lor și chiar pentru familie. Campania “Dinți frumoși, dinți sănătoși” își propune, de asemena, transmitrerea de recomandări preșcolarilor și elevilor privind menținerea sănătății orale, evidențierea legăturii dintre sănătatea orală și cea generală și importanța pentru un organism sănătos a prevenției și tratării precoce a afecțiunilor orale. În cadrul activității de informare, fiecare copil participant va primit câte o pastă de dinți și o periuță, un orar personalizat și un semn de carte. Conform programului stabilit, campania va continua săptămâna următoare adresându-se tuturor elevilor din clasele 0 – IV din cadrul Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni”, se arată în informarea administrației locale din Mioveni.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Trafic rutier restricționat în Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole