Piteștean amendat pentru depozitarea ilegală de moloz! A lăsat sacii pe spațiul verde de lângă bloc

de | 15.09.2023 16:40 | Județean, Eveniment

Năravul din fire n-are lecuire!  F.M, un bărbat din Pitești a fost amendat cu 800 de lei de către Poliția Locală, după ce a fost depistat că depozita ilegal mai mulți saci de moloz pe domeniul public.

Bărbatul își renovează apartamentul în perioada aceasta, iar molozul rezultat l-a pus în saci, pe care i-a abandonat pe spațiul verde aferent blocului 44 din cartierul Trivale. Dar bucuria n-a ținut mult, pentru că la scurt timp după, o echipă de polițiști locali aflată în patrulare în zonă l-a văzut.

Bărbatul și-a încercat norocul de a scăpa de moloz, însă, astăzi, în jurul orelor 11:30, el a fost depistat de un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică.

Gestul, destul de des întâlnit în rândul populației, nu a rămas nepedepsit, iar piteșteanul s-a ales cu o amendă în valoare de 800 de lei.

Pe această cale facem apel către cetățenii municipiului Pitești, să dea dovada de responsabilitate și să depoziteze resturile menajere la locuri special amenajate, evitând astfel sancțiunile care sunt destul de mari, de la 800 la 1500 de lei.”, transmite Poliția Locală Pitești

sursă foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean de 29 de ani și-a sechestrat fosta concubină! Femeia a fost bătută și încuiată în casă, în Bradu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești