anchetaonline.ro

Direct din fața porții, în baza unei solicitări. Campania de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE

de | 20.09.2023 12:49 | Pitești, Administrație

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna septembrie, a treia campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești. Campania începe de joi, 28 septembrie, ora 12:00, și durează până vineri, 29 septembrie, ora 13:00.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

  • Găvana, bloc D12-B21 (Complex Albina);
  • Trivale, Complex II, P.T. 608;
  • Nord, bloc D2-D3 (Scoala Nr.14);
  • Popa Șapcă, bloc D26 (Prima Market);
  • Craiovei – Negoiu;
  • Prundu, strada Cornel Chiriac, bloc B26-B25 (biserică).

Termen limită pentru solicitări

Ce deșeuri se pot depozita în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Ce deșeuri NU se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex:parbrize, anvelope) etc.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535 până în data de 28 septembrie, ora 14:00, urmând a fi ridicate în intervalul 02-06 octombrie. Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

Foto descriptiv. Sursă foto: Primaria MUnicipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI. Curent oprit în mai multe zone din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești