Doi bărbați de 43 și 42 de ani – conduceau băuți prin Argeș!

de | 10.10.2022 18:59 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din județul Argeș au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și au depistat doi bărbați de 42 și 43 de ani, din Argeș, care participau la trafic după ce au consumat alcool.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat, în primă fază, un bărbat de 43 de ani, din Bradu. Acesta conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, după ce a consumat alcool.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii i-au întocmit un dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 42 de ani, din Poiana Lacului. Acesta participa la trafic pe raza municipiului Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, iar cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, a fost întocmit un dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a i-fost reținut.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 25 de ani – conducea fără permis pe drumurile din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: