Doi hoți de buzunare fac victime în autobuzele Publitrans din Pitești!

de | 23.08.2022 09:25 | Știri, Pitești

Un piteștean a decis să tragă un semnal de alarmă cu privire la hoții de buzunare din autobuzele Publitrans.

Se pare că doi hoți de buzunare și-au făcut un plan și s-au pus pe treabă, ei călătoresc cu autobuzul pentru a-și găsi victimele. Ținta cea mai sigură pentru aceștia sunt vârstnicii dar sunt vizați și restul călătorilor neatenți.

Cel care a tras semnalul de alarmă chiar i-a văzut, în cursul zilei de ieri, pe cei doi în acțiune. Ba mai mult, acesta i-a observat, fiind capabil să le contureze un profil destul de detaliat celor doi.

 ..sunt doi indivizi din păcate nu pot posta poza fara fata blurată a unuia dintre ei datorită GDPR( daca se dorește de organele competente pot pune la dispoziție poza originala) care fura din buzunare ..acesta din poza si unul mai înalt slab cu ochelari care fura din buzunare ( stiu descrierea este foarte buna dar nu am apucat sa ii fac poza) …atenție la ei pentru ca stau pe mana cu o camasa sau cu o bluza de trening si încearcă buzunarele.”, scrie bărbatul pe Facebook.

Ba mai mult, acesta anunță că a discutat atât cu directorul Publitrans, cât și cu poliția de la secția 4 din Pitești, urmând ca organele de lege să înceapă demersurile legale.

Comentariile nu au întârziat să apară, zeci de cetățeni dorind să își expună părerea.

Ăștia nu trebuiesc protejați de GDPR, CI prinși și bătuți bine! Pe vremuri, erau afișier prin orașe , cu AȘA NU! Ar trebui să ocupe locuri în prim plan!”

Puneti mana si sunati la 112….pozele pe fb ca am vazut, ca au facut…. Atrag doar like-uri, nimic mai mult”

Felicitări pentru implicarea dumneavoastră în rezolvarea acestor probleme!”

Ne este frica sa mai mergem pe strada. Vai de noi”

Sunt doar câteva dintre acestea.

 

Sursa Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) S-a legat la ochi cu un fular și s-a aruncat în gol de la etajul 4 al unui bloc din Războieni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Publitrans