Doi minori de 15 și 16 ani au fost săltați de polițiști noaptea trecută în Pitești!

de | 21.10.2022 08:24 | Știri, Eveniment, Pitești

Un apel a sesizat Poliția Locală în cursul nopții trecute, în jur de ora 01.20, sesizând că în cartierul Tudor Vladimirescu, din municipiul Pitești, la locul de joaca de lânga blocul P30, cineva a aprins focul.

cutit banca noapte - Doi minori de 15 și 16 ani au fost săltați de polițiști noaptea trecută în Pitești!

La fața locului s-a deplasat un echipaj, însă persoanele în cauză s-au făcut nevăzute. Acestea au lăsat la fața locului un cuțit.

Polițiștii s-au gândit că autorii se vor întoarce după el, așa că i-au așteptat. În aproximativ o oră, doi minori s-au întors să recupereze obiectul. Aceștia au fost săltați de polițiști și duși la sediul Poliției Locale. Cei doi minori au 15 și 16 ani și au precizat că ar fi tăiat lemnul unei bănci din parc pentru a-i da foc cu scopul de a se încălzi.

minori - Doi minori de 15 și 16 ani au fost săltați de polițiști noaptea trecută în Pitești!

La sediul poliției au ajuns și părinții. care au venit în jurul orelor 04.00, pentru a și primi procesele verbale aferente conform faptelor celor doi minori.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier grav! Două victime identificate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: