Doi tineri din Argeș au furat accesorii auto de peste 160.000 de lei, din firma în care lucrau!

de | 26.08.2022 12:06 | Știri, Județean

În cursul zilei de ieri, 25 august, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții domiciliare, și au reținut 2 persoane din Argeș după ce aceștia au furat mai multe bunuri, în valoare de 160.000 de lei de la locul lor de muncă.

ipj futy - Doi tineri din Argeș au furat accesorii auto de peste 160.000 de lei, din firma în care lucrau!

Dpuă percheziții domiciliare au fost chiar pe raza municipiului Pitești, celelalte două fiind în Micești, și respectiv Călinești.

bara furt - Doi tineri din Argeș au furat accesorii auto de peste 160.000 de lei, din firma în care lucrau!

Cei doi bărbați de 27 de ani, din Pitești și 21 de ani, din Micești au pătruns de mai multe ori, în mod ilegal, într-o societate în care unul dintre ei este angajat, iar celălalt fusese în trecut. Aceștia descuiau ușa societății cu cheia pe care o aveau de la muncă și au furat accesorii atv și moto în valoare de peste 160.000 de lei.

furt - Doi tineri din Argeș au furat accesorii auto de peste 160.000 de lei, din firma în care lucrau!

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie.

După efectuarea perchezițiilor, polițiștii au pus în executare două mandate de aducere privind pe cei doi, iar după administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, anunță IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minor de 13 ani, obligat de către părinții lui să cerșească pe străzile orașelor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Micești | Pitești