Doi tineri s-au răsturnat cu mașina într-o grădină din Câmpulung!

de | 11.04.2022 15:43 | Știri, Câmpulung Muscel, După subiect, Eveniment

Un accident rutier a avut loc, luni, în municipiul Câmpulung, în urma căruia două persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale.

Un autoturism a ajuns în afara părții carosabile, pe strada Richard, iar pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, un echipaj SAJ a ajuns la fața locului.

Potrivit primelor informații, se pare că autoturismul ar fi lovit un stâlp de lemn și un gard, răsturnându-se într-o grădină.

accident-campulung

Doi tineri, de 21 și respectiv 25 de ani, au suferit mai multe leziuni. Aceștia au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul incidentului”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

 


accident clung - Doi tineri s-au răsturnat cu mașina într-o grădină din Câmpulung!

Din verificările polițiștilor, la volan se afla tânărul de 21 de ani, din Câmpulung, care conducea mașina pe strada Richard în momentul în care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și ajungând în curtea respectivă.

Potrivit oamenilor legii, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

accident c lung - Doi tineri s-au răsturnat cu mașina într-o grădină din Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD

Ultimele articole