anchetaonline.ro

Doliu în familia Oanei Roman!

de | 23.02.2024 09:08 | Na╚Ťional, Eveniment

Este doliu ├«n familia Oanei Roman, dup─â ce mama sa s-a stins din via╚Ť─â, dup─â o perioad─â lung─â de suferin╚Ť─â.┬á Anun╚Ťul a fost f─âcut chiar de Oana, printr-o postare pe re╚Ťelele de socializare.

Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt ├«╚Ťi datorez.┬áMultumesc m─âmica mea pentru tot. Te iubesc ╚Öi te voi iubi mereu!

Dumnezeu s─â te ierte ╚Öi s─â te odihneasc─â ├«n pace.ÔÇŁ, a scris Oana Roman pe Facebook

Fosta so╚Ťie a lui Petre Roman, Mioara Roman, se confrunta cu probleme grave de s─ân─âtate, a trecut prin interven╚Ťii chirurgicale grele, iar acum a plecat din aceast─â lume chiar ├«nainte de a ├«mplini 84 de ani.

╚śef─â de promo╚Ťie, jurnalist de radio, traduc─âtor, specialist ├«n istoria ╚Öi civiliza╚Ťia ╚Ť─ârilor arab, Mioara Roman se afla de mai mult timp internat─â la un azil din Snagov, iar noaptea trecut─â a pierdut lupta pentru via╚Ť─â. Decesul ar fi survenit ├«n urma unui stop cardiorespirator, potrivit antena3.ro

Foto descriptiv

Citi╚Ťi, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două accidente în Argeș! Un vehicul a lovit un cap de pod, iar altul a părăsit partea carosabilă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii, pasionat─â de fotografie ╚Öi handmade.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioara Roman | Oana Roman