Doliu în familia Oanei Roman!

de | 23.02.2024 09:08 | Național, Eveniment

Este doliu în familia Oanei Roman, după ce mama sa s-a stins din viață, după o perioadă lungă de suferință.  Anunțul a fost făcut chiar de Oana, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt îți datorez. Multumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”, a scris Oana Roman pe Facebook

Fosta soție a lui Petre Roman, Mioara Roman, se confrunta cu probleme grave de sănătate, a trecut prin intervenții chirurgicale grele, iar acum a plecat din această lume chiar înainte de a împlini 84 de ani.

Șefă de promoție, jurnalist de radio, traducător, specialist în istoria și civilizația țărilor arab, Mioara Roman se afla de mai mult timp internată la un azil din Snagov, iar noaptea trecută a pierdut lupta pentru viață. Decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiorespirator, potrivit antena3.ro

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două accidente în Argeș! Un vehicul a lovit un cap de pod, iar altul a părăsit partea carosabilă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioara Roman | Oana Roman

Ultimele articole