Doliu în lumea muzicii. A murit fostul toboșar al trupei Proconsul

de | 01.09.2023 16:28 | Național, Eveniment

Doliu în lumea muzicii din România! ​Fostul toboșar a trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, a murit la doar 42 de ani.

Din păcate, el avea probleme de sănătate, iar ultimele clipe din viață și le-a petrecut în spital, după ce a fost diagnosticat cu septicemie.

După o viață petrecută pe scenă, Răzvan Gorcinki s-a stins din viață astăzi, iar anunțul trist a fost făcut chiar de foștii săi colegi de trupă, pe Facebook.

Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de Proconsul pe Facebook.

Acum, familia și prietenii lui sunt devastați, moartea lui lăsând în urmă multă durere, mai ales în sufletul soției sale. Deși avea o familie frumoasă și o carieră de succes, problemele de sănătate au fost cele care i-au dat mari bătăi de cap.

Iubirea mea, soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”..îmi dă lumea peste cap!

Și mai aveam atâtea să ne spunem!..Atâta suferință ai lăsat în urma ta…atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni..toată lumea te iubește! Îmi pare atât de rău, atât de rău…casa e atât de goală fără tine. O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povesteste-le despre viata noastră frumoasă și fericită!”, este mesajul emoționant postat de soția acestuia pe Facebook

sursă foto Facebook Proconsul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 20 de ani – prins la furt de lemne!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Proconsul