Doljean prins în Argeș conducând fără cardul tahograf!

de | 08.07.2024 18:30 | Eveniment, Județean

Amendă usturătoare pentru un șofer profesionist din județul Dolj, după ce a fost prins circulând fără cardul tahograf.

Bărbatul de 39 de ani a fost depistat ieri, 07 iulie, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești. Acesta conducea un ansamblu rutier și a fost oprit DN 7C, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor, oamenii legii au constat că bărbatul din Dolj, având calitatea de conducător auto profesionist, nu utiliza cartela tahograf.

De asemenea, din interpretarea protocolului tahograf, a rezultat faptul că a diminuat cu 2 ore sau mai mult perioada minimă de repaus zilnic.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 4.000 de lei. De asemenea, ansamblul rutier i-a fost imobilizat până la îndeplinirea cerințelor specifice pentru timpii de repaus.

Nu a fost singurul șofer profesionist prins conducând fără a respecta timpii de odihnă.

Tot pe DN 7C, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 44 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un ansamblu rutier, iar în urma verificările efectuate s-a stabilit că nu a respectat obligația de a utiliza o cartelă tahograf. Totodată, el nu a respectat nici timpii de odihnă.

De asemenea, din interpretarea protocolului tahograf, a rezultat faptul că a diminuat cu 2 ore sau mai mult perioada minimă de repaus zilnic.”, transmite IPJ Argeș

Tânărul a fost amendat cu 4.000 de lei, iar autoutilitara a fost reținută de polițiști până la îndeplinirea condițiilor de legalitate pentru continuarea transportului.

Foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/accident-victime-lunca-corbului-implicate-trei-masini-175697/

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dolj | Pitești