Dolo Trans Olimp (DTO) – oferă spre vânzare o serie de camioane

de | 15.01.2024 17:35 | Anunțuri, Pitești

Dolo Trans Olimp (DTO) își reînoiește flota și la transportoare si oferă spre vânzare o serie de camioane bine întreținute.

DTO
Marca: Mercedes Actros 1843 – (cap tractor pentru transportor)
Anul fabricației: 2015-2016
Kilometraj: 600.000 – 750.000
Preț: Începând de la 24.000 euro + tva
DTO
Camioanele au fost întreținute numai în reprezentanțe Mercedes!
Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon: 0752495856.
DTO
Dolo Trans Olimp (DTO) este o companie care a debutat pe piaţa afacerilor argeşene de ani buni. Fondatorul acesteia este Cristian Dolofan, un tânăr antreprenor care a ales să îşi transforme visurile în realitate chiar în oraşul său natal, creând, prin perseverenţă şi o echipă bine sudată, un business-etalon pentru segmentul său de activitate. Dolo Trans Olimp este structurat pe o strategie bine definită, unde cuvântul de ordine este „excelenţa”.

La fiecare drum parcurs de camioanele DTO, acestea duc numele Argeşului în ţară şi peste graniţe, dovedind eficienţa şi seriozitatea unei companii româneşti în faţa partenerilor străini.

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DTO