Dosar penal pentru un argeșean! Și-a hărțuit soția cu care se află în divorț

de | 04.05.2023 13:24 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

  • Dosar penal pentru un argeșean!

stop violenta

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați în data de 2 mai, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 41 de ani, cu privire la faptul că, fiind însoțit de o femeie de 25 de ani, ar fi fost urmăriți, în incinta unui local din municipiul Câmpulung, de către soțul acesteia, cu care femeia se află în proces de divorț.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru hărțuire pe numele bărbatului.

Ca urmare a susținerilor persoanelor în cauză, polițiștii care au efectuat verificări au parcurs procedura obligatorie referitoare la situația celor doi soți, iar pe baza răspunsurilor oferite de femeie, a rezultat că sunt îndeplinite condițiile emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de soțul acesteia, conform prevederilor Legii 217/2003.

 

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, conform art. 208 din Codul Penal”, transmite IPJ Argeș. 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânăr din Mărăcineni dat dispărut! L-ați văzut?

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: