Dosare penale pentru doi argeșeni! Conduceau fără drept!

de | 23.07.2023 19:15 | Știri, Eveniment, Județean

  • Prinși la volan fără drept de a conduce!

O tânără de 20 de ani din Pitești a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini, având permisul suspendat. Aceasta s-a ales cu dosar penal.

În ziua de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești  au depistat o tânără, de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe strada Armand Călibescu, iar din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că aceasta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335, din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.

dosar penal două procuror

Totodată, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Călinești au depistat, sâmbătă, 22 iulie, un bărbat, de 28 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără permis de conducere.

Argeșeanul s-a ales cu dosar penal conform art. 335, din Codul Penal.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că acesta nu este posesor de permis de conducere.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335, din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, precizează reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 


Citi de asemenea pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Pitești

Ultimele articole