Două femei vor candida din partea AUR la primăriile Mărăcineni și Costești

de | 08.09.2023 13:30 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Pentru că a mai rămas mai puțin de  200 de zile până se intră în linie dreaptă pentru campania electorală aferentă alegerilor locale din 2024, partidele politice caută acerb cei mai potriviți candidați pentru primăriile din județ. Nu face excepție nici AUR, care – deși nu are un aparat de partid la fel de numeros ca celelalte formațiuni  – deja a început să-și stabilească viitorii candidați.

Conform președintelui filialei argeșene, Bogdan Velcescu, Primăria Mărăcineni va fi „atacată” cu o femeie. Este vorba despre Raluca Deliu – unul dintre liderii de sindicat de la Automobile Dacia. Bogdan Velcescu ne-a declarat că deja a început lupta electorală prin faptul că se fac diverse presiuni. La o întâlnire cu simpatizanții partidului, fiul viceprimarului din localitate împreună cu mai mulți bărbați ar fi încercat să-i dispenseze pe cei adunați la întâlnire.

Tot o reprezentantă a sexului frumos este propusă și pentru Primăria Costești. Numele ei este Paula Bădulescu, este inginer în industria alimentară la societatea Caroli și deține o fermă de vaci la Costești.

La Costești va fi o bătălie grea, primarul Ion Baicea fiind de mulți ani în funcție. La Curtea de Argeș, am dori să sprijinim un candidat independent, la Ștefănești ne aflăm în negocieri avansate, iar la Pitești încă nu avem un candidat stabilit.”, a explicat Bogdan Velcescu.

Filiala de la Pitești va fi reorganizată

În urma unor disensiuni apărute în interiorul filialei locale Pitești, conducerea partidului a dispus un audit intern. În acest sens, filiala piteșteană va fi retrogradată, dacă nu se ajunge la un consens, la statutul de grup de inițiativă.

Cine nu înțelege cum funcționează AUR este liber să plece. Pretențiile partidului au crescut și avem alte așteptări de la principala organizație locală. De altfel, toate filialele din județ vor intra într-un audit intern. Până atunci, ne pregătim de începerea anului școlar, AUR Argeș oferind 500 de ghiozdane cu rechizite copiilor cu posibilități mai reduse, din clasele primare. Acestea sunt achiziționate din donații.”, a mai adăugat liderul filialei. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

„Primul meu ghiozdan” continuă și în acest an la Costești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/carmen-buliga/" target="_self">Carmen Buliga</a>

Articol scris de Carmen Buliga

Ziarist cu peste 20 de ani de experiență în televiziune, radio, presă scrisă si online, licențiată Facultatea de Jurnalism-Universitatea de Stat Pitești. Pasiuni: jurnalism, literatură, sport.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: