Două incendii de vegetație uscată acum în Argeș! Aproximativ 3.000 mp afectați

de | 07.06.2024 13:33 | Eveniment, Importante, Județean

Arderea vegetației, a resturilor vegetale și a altor deșeuri face din nou pagube în gospodăriile argeșenilor. Chiar în aceste momente, pompierii argeșeni intervin pentru localizarea și stingerea a două incendii izbucnite la vegetația uscată.

Până în acest moment ar fi afectată o suprafață de teren de aproximativ 3.000 mp, informează reprezentanții ISU Argeș care anunță că incendiile s-au produs în comunele Leordeni și Izvoru.

În comuna Leordeni, pe strada Principală ard aproximativ 2.000 mp iar al doiea incendiu are loc în comuna Izvoru, zona izlaz, acolo unde ard aproximativ 1.000 mp.

Pompierii argeșeni fac apel către cetățeni să adopte un comportament preventiv în evitarea incendiilor de vegetație. Totodată, reamintim că arderile necontrolate de vegetație sunt interzise.

Nerespectarea prevederilor legale se sancționează cu amendă de la 7.500 lei la 15.000 lei, pentru persoane fizice şi de la 50.000 lei la 100.000 lei pentru persoanele juridice.

incendiu vegetație Argeș

Foto: ISU Argeș

 

Foto: ISU Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ. Percheziții la persoane cercetate pentru evaziune fiscală și spălarea banilor

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dâmbovița | Izvoru | Leordeni | Târgoviște

Ultimele articole