Două microbuze au intrat în coliziune la Sibiu – 19 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

de | 20.10.2023 18:09 | Știri, Eveniment

A fost activat Planul Roșu la Sibiu, după ce două microbuze au fost implicate într-un accident. În urma impactului, 19 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului a intervenit ISU Sibiu. În cele două microbuze se aflau muncitori, atât bărbați cât și femei. Conducătorul auto care se afla la volanul unuia dintre microbuze a ieșit de pe un drum secundar, fără fără să se asigure și a intrat în coliziune cu microbuzul care circulă regulamentar.

La spitalul județean și la Spitalul Militar din Sibiu au fost transportați cei 19 pasageri, dintre care 11 femei și 8 bărbați, cu traumatisme și escortații. Patru dintre pasageri au refuzat transportatul la unitatea de primiri urgențe, potrivit Antena 3 CNN.

 

Sursa Digi24

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean rămas pieton pentru 3 luni, după ce a întrecut limita de viteză!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole