Două rute noi din România anunțate de compania aeriană Wizz Air

de | 30.07.2022 11:45 | Știri, Lifestyle, Național

Reprezentanții companiei Wizz Air au anunțat lansarea a două rute noi din România către Italia. Acestea vor avea loc din luna decembrie a acestui an.

Informația a fost transmisă printr-un comunicat al companiei în care se menționează faptul că ruta București-Ancona va avea loc în zilele de marți și sâmbătă începând cu data de 13 decembrie.

Cealaltă rută este cea care va pleca din Cluj-Napoca către Perugia, în fiecare miercuri și duminică. Această rută începe cu data de 14 decembrie 2022.

Important de menționat că se pot cumpăra deja bilete pentru aceste două rute noi, acestea fiind disponibile online.

Cu aceste două noi rute, compania Wizz Air operează în total spre Italia 12 rute din București, de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și nouă rute din Cluj-Napoca, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost maghiară, deținută de Wizz Air Holdings Plc care se axează pe zboruri în Europa.

Foto: wizzair.com

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj-Napoca | Italia | Wizz Air