anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu: „Felicitări și mult succes noii echipe de conducere a PSD Costești!”

de | 30.07.2022 11:15 | Știri, Costești, Județean, Politic

În urma votului celor 216 membri ai organizației prezenți la Conferința de Alegeri a PSD Costești de ieri seară, primarul Ion Baicea a fost ales în funcția de președinte al PSD Costești.

Din echipa de conducere mai fac parte cinci vicepreședinți – viceprimarul Daniel Stancu și consilierii locali Adrian Zăbavă, Gheorghe Cîrstea, Daniel Mincă și Vasile Badea, consilierul județean Narcisa Nicolescu în funcția de secretar executiv și încă 11 membri ai Biroului Politic.

 

PSD COSTESTI

 

Cu acest prilej deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu a transmis un mesaj în mediul online în care îl felicită pe primarul Ion Baicea:

 

Am participat la eveniment alături de președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, senatorul Cristina Stocheci, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, primarul Ion Dumitru de la Albota, președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Argeș, și aleși locali.

 

Felicitări domnului primar Ion Baicea și echipei sale!

 

Mult succes în activitate!” a transmis Simona Bucura Oprescu.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Baicea | Ion Dumitru | PSD | PSD Argeș