anchetaonline.ro

Dr. Cîrstea, medic specialist cardiologie și-a început activitatea la Spitalul Mioveni

de | 19.09.2023 11:31 | Mioveni, Administrație

Reprezentanții Spitalului Orășenesc Mioveni anunță o nouă colaborare. De luna aceasta în cadrul compartimentului de Cardiologie își desfășoara activitatea dr. Iulia Mădălina Cîrstea.

Iulia Mădălina Cîrstea este medic specialist Cardiologie, aceasta fiind absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.
Interesul pentru această specialitate s-a născut în timpul studenţiei, atunci când uita să mai plece din Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, fascinată de explicaţiile profesorilor săi.
Experiența acumulată ca rezident tot în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri, conferințe și stagii de perfecționare.
De o modestie ieșită din comun, specialistul în cardiologie Iulia Mădălina Cîrstea face totul cu pasiune, dragoste de oameni și mult devotament pentru profesia pe care și-a ales-o, dedicând mult timp meseriei sale.
Aceasta consideră că evaluarea completă a stării de sănătate, diagnosticul timpuriu și o strategie corectă de tratament sunt factorii de care depind evoluția bolii, prognosticul și calitatea vieții , în timp ce un diagnostic pus tardiv poate fi fatal sau poate reduce drastic eficiența tratamentului și șansele de recuperare și vindecare ale pacientului”, se arată în informarea publicată pe pagina de Facebook a Spitalului Orășenesc Mioveni.
Conducerea spitalului, anunță faptul că dr. Iulia Mădălina Cîrstea și-a început deja activitatea, iar programul de lucru pentru ambulatoriu este următorul:
  • Luni:10.30 – 12.00;
  • Marți : 08.30 – 12:00;
  • Miercuri: 08.30 – 12:00;
  • Joi: 08.30 – 12:00 ;
  • Vineri: 08.30 – 12.00.
De precizat că pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie.

 

Foto: Facebook Spitalul Orasenesc Mioveni.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Mioveni