Dr.TEO – Implantul dentar este puternic, stabil și are un aspect natural

de | 09.01.2023 09:19 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Clinica de medicină dentară DR. TEO – Zâmbim oricând împreună

Lipsa unuia sau a mai multor dinți cauzată de boli parodontale, infecții la nivelul dinților sau alte probleme care au condus la pierderea dinților sunt situații în care tratamentul cu implant dentar este recomandat. O dantură completă ajută atât la creșterea încrederii de sine, cât și la o masticație corectă a alimentelor.

Beneficiile implantului dentar:

  • Implantul dentar reprezintă soluția cea mai sigură, modernă și conservatoare pentru înlocuirea unui dinte, rata de succes  a acestuia fiind foarte mare.
  • Implantul dentar este puternic, stabil și arată precum dintele natural, se simte și funcționeaza în același mod.
  • Implantul dentar este o soluție pe termen lung, cu condiția ca acesta să fie îngrijit corespunzător.
  • Implantul dentar ajută la prevenirea pierderii osoase: preia rolul unei rădăcini de dinți, stimulează osul maxilarului și-l menține ferm și sănătos.
  • Implantul dentar ajută la păstrarea structurii faciale.

Alegerea implantului dentar se face individualizat, în funcție de nevoile fiecărui pacient, iar cum majoritatea pacienților nu se pot resemna cu lipsa unui dinte prea mult timp este necesară reducerea acestor etape pentru a-și putea recăpăta zâmbetul cât mai repede.

Conceptul ONE STAGE SURGERY face posibil ca într-o singură intervenție să se realizeze extracții dentare, augumentări osoase sau alte intervenții necesare cu încărcarea imediată a părții protetice (lucrare provizorie fixă).

Practic pacientul poate veni cu dinți lipsă, mobili sau afectați și pleacă cu o lucrare fixă stabilă.

dr teo gr

📧 email: contact@drteo.ro

📞 tel: 0736.407.404

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole