Dramă într-o familie din Pitești! Tânăr electrocutat la pescuit

de | 30.08.2022 08:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Dramă într-o familie din Pitești! Un tânăr a murit, noaptea trecută, în timp ce se afla la pește, în localitatea Merișani.

Bărbatul, pescar înrăit, în vârstă de 33 de ani, tocmai își cumpărase o undiță și venise împreună cu mai mulți prieteni la Merișani. În jurul orei 12 noaptea, chiar atunci când se pregăteau să plece, piteșteanul a atins cu lanseta firele de înaltă tensiune și s-a electrocutat.

La fața locului a ajuns un echipaj medical al Ambulanței, însă, din nefericire, nu s-a putut face nimic pentru bărbatul de 33 de ani.

Acesta a lăsat în urmă un copil de 2 ani și o soție, care la aflarea veștii, a făcut atac de panică și a ajuns la spital pentru îngrjiri medicale.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dani Mocanu – Amendă de 20.000 de euro și interdicție de 5 ani de a intra în Târgu Mureș după scandalul din benzinărie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole