Veste proastă pentru Adrian Mititelu Junior! Rămâne interzis pe stadioane

de | 21.06.2022 17:35 | Știri, Eveniment, Lifestyle, Național

  • Veste proastă primită de Adrian Mititelu Junior, fiul patronului U Craiova.

 

Acesta rămâne interzis pe stadioanele de la noi din țară

Conform celor de la ProSport plângerea formulată de Adrian Mititelu Junior împotriva Jandarmeriei Române – Gruparea Mobilă Craiova a fost respinsă de Judecătoria Pitești.

Acesta poate să depună apel la decizie într-un interval de 30 de zile.

Dar de ce Adrian Mititelu Junior nu mai are voie pe stadioane?

Totul a plecat de la un incident care a avut loc în luna noiembrie a anului 2021 atunci când acesta s-a aflat la Mioveni unde juca echipa din Craiova. La finalul meciului acesta a primit amendă pentru că ar fi aruncat cu o sticlă pe teren.

 

Este incredibil așa ceva! Sunt șocat! E imposibil! Asta este România!

 

Cine a mai auzit să intezici patronul unui club timp de un an pe stadioane… Ce probe au? Pe ce m-au interzis? Pe vorbele unuia de la Rapid care le-a zis probabil că am aruncat eu sticla? La Mioveni nici nu sunt camere. Să îmi arate și mie ce probe au! Cereți și voi proba video, dacă au așa ceva.

 

Era minutul 80 și ceva, mă uitam la meci și când a fost conflictul am încercat să îl aplanez. Mi-au cerut cei de la jandarmi buletinul să dea o amendă clubului, așa au zis, și pentru că mai era puțin din meci le-am dat actul de identitate. Acum, mă trezesc că sunt eu interzis! Așa ceva…

 

Ce contestație să fac? Astea sunt executorii și durează mai mult până se judecă… Sunt șocat, nu știu ce să mai zic”, a precizat Adrian Mititelu Junior.

 

 

Adrian Mititelu jr

 

Probleme are și tatăl lui! În cursul zilei de ieri Tribunalul Dolj a decis suspendarea pedepesei de 3 ani dar astăzi, 21 iunie, patronul lui U Craiova 1948 a aflat că procurorii au depus deja contestație. Asta înseamnă că Adrian Mititelu trebuie să aștepte tot în pușcărie și judecarea apelului respectiv.

 

Foto: prosport.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Mioveni

Ultimele articole