Drum forestier din Argeș surpat din cauza vremii! Două autoturisme cu 4 persoane au rămas blocate

de | 22.07.2024 00:15 | Eveniment, Județean

Vremea rea a făcut ravagii în capitală și în mai multe județe din țară.

Potrivit unui comunicat transmis de IGSU, la data de 21 iulie în intervalul orar 07.00 – 21.00, s-au înregistrat efecte în 17 localități din 10 județe și în municipiul București.

A fost nevoie de intervenția pompierilor care au intervenit în sprijinul populației pentru evacuarea apei din 5 case și 4 curți, precum și pentru degajarea a 20 copaci prăbușiți. Totodată mai aflăm că în urma acestor efecte șapte autoturisme au fost avariate.

Reprezentanții IGSU informează că o situație deosebită s-a produs în localitatea Nucșoara din județul Argeș, acolo unde un drum forestier s-a surpat iar două autoturisme cu patru persoane au rămas blocate.

Vestea bună este că drumul a fost deblocat în scurt timp iari cele douămașini au putut continua deplasarea. Mai aflĂm de asemenea că cele patru persoane nu au avut probleme medicale.

Mai mult decât atât în urma manifestării efectelor vremii nefavorabile nu au existat persoane rănite.

Pompierii salvatori rămân la datorie în continuare.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minora de 15 ani dată dispărută de familie a fost găsită

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Nucșoara