Drumul expres Craiova – Pitești. Ce firmă va elabora Studiul de Fezabilitate pentru două noduri rutiere de descărcare?

de | 05.02.2024 19:19 | Național, Administrație

Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunțat că firma SPECIALIST CONSULTING SRL a câștigat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești (DX12) pe DN65 (Colonești), județul Olt și DJ659 (Suseni), județul Argeș.

Potrivit informării publicate pe pagina de Facebook, Cristian Pistol precizează că acest contract are o valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA) și o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

”Investiția (finanțată prin PT) este necesară ca urmare a construcției drumului expres Craiova – Pitești care generează valori de trafic suplimentare.

Construcția celor două noduri rutiere va facilita accesul persoanelor și mărfurilor între localitățile mici și centrele urbane mari din Oltenia și Muntenia ceea ce va contribui la o dezvoltare economică regională mai eficientă.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Sursă foto: Facebook Cristian Pistol.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Meserii de viitor? Șapte noi ocupații recunoscute oficial în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Cristian Pistol | DN65 | Olt | Pitești | Suseni