Dumincă, 2 iunie la Cinema „București” va fi proiectat filmul „Întregalde”

de | 31.05.2024 23:45 | Pitești, Lifestyle

  • Invitație la film!

Cinematograful de artă „București” va proiecta dumincă, 2 iunie filmul „Întregalde”, film regizat de Radu Munteanu. Acesta va fi redat de la ora 18.00.

film la cinema

Despre ce este vorba în acest film?

„Întregalde” spune povestea a trei prieteni care se află într-o excursie umanitară de sfârșit de an. Călătorind într-un jeep pe drumurile de munte neasfaltate ale satului Întregalde, întâlnesc un bătrân singur pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde pretinde că lucrează. Când mașina lor rămâne blocată într-un șanț în pădure, gaterul se dovedește a fi abandonat și sunt nevoiți să petreacă noaptea împreună cu bătrânul senil, ideile lor despre empatie și generozitate încep să se clatine.

Pentru cei interesați de acest film prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Foto: Facebook

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Terasa Restaurantului Casa Argeșeană este alegerea perfectă pentru Ziua Copilului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole