Elena Lasconi, încă un mandat la Câmpulung

de | 10.06.2024 09:44 | Câmpulung Muscel, Politic

Primăriţa Elena Lasconi, candidatul Alianței Dreapta Unită a obţinut cel de-al doilea mandat ȋn fruntea municipiului Câmpulung. Potrivit datelor provizorii făcute publice edilul de la Câmpulung a câștigat lejer această competiție. De cealaltă parte, candidatul PNL, Norris Măgeanu și-a recunoscut înfrângerea încă de aseară de când a văzut trendul voturilor.

”Mulțumesc!

Unii învață istorie, alții citesc istorie, NOI, ÎMPREUNĂ o facem.

Încă nu s-a finalizat numărarea voturilor, însă în 23 de secții din 26 am obținut aproape 70 la sută pentru primar și la 23 secții din 26 am obținut peste 51 la sută pentru consiliul local.

Continuăm cu fapte!”, a transmis Elena Lasconi în jurul orei 02:00 noapte pe pagina de Facebook.

De cealaltă parte, Norris Marcu Măgeanu, a transmis: ”Este evidentă intenția și dorința câmpulungenilor cu privire la direcția pe care trebuie să o urmeze orașul nostru. Voturile încă se numără, dar diferența este uriașă în favoarea primarului în funcție.

Vom trage mâine concluziile, până atunci, le mulțumesc muscelenilor pentru această perioadă, iar primarului îi urez succes în implementarea proiectelor, pentru care e evident că are toată susținerea câmpulungenilor.

Mulțumesc mult, tuturor colegilor mei din PNL Câmpulung, a fost o experiență extraordinară!

Mulțumesc, Câmpulung, în primul rând pentru voturile și încrederea pe care ni le-ați dat, dar și pentru cele pe care nu ni le-ați dat!”.

Sursă foto: Facebook Elena LȘasconi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă reales la conducerea Consiliului Județean Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi | Norris Măgeanu

Ultimele articole