De ce boală suferă Elena Udrea? A încercat să-i convingă pe judecători să nu stea în arest

de | 14.04.2022 16:55 | Știri, Național, Politic

 

Elena Udrea a încercat să-i convingă pe judecătorii din Bulgaria să nu stea în arest, motivând că este bolnavă.

Totodată avocaţii fostului ministru al Turismului au cerut arest la domiciliu pentru aceasta, precizând faptul că pe lângă problemele de sănătate aceasta mai are şi un copil mic.

Elena Udrea are într-adevăr o fetiţă de trei ani. și există documente că aceasta ar suferi de osteoporoză şi, din aceste motive, ar trebui să stea la domiciliu în arest.

Din păcate pentru ea judecătorii au decis că actele nu arată că aceasta nu poate să fie tratată de osteoporoză în arest.

Doar pentru că nu se simte confortabil, nu înseamnă că nu poate fi în arest,”, a spus Curtea de Apel de la Sofia.

Fostul ministru a încercat să demonstreze că nu are intenția de a fugi, ea explicând că a închiriat o locuință în Bulgaria, pentru următorii șapte ani.

De menționat faptul că procurorul a cerut detenție, în cazul Elenei Udrea iar judecătorii bulgari au luat o decizie definitivă. Elena Udrea rămâne în arest preventiv.

Extrădarea o să fie una rapidă, de maxim 60 de zile, conforrm legislației din Bulgaria.

După ce au analizat toate actele, Curtea a decis că mandatul de arestare întrunește toate aspectele necesare. În plus, a mai motivat Curtea de Apel din Sofia, există pericolul ca Elena Udrea să fugă, precizează antena3.

Avocatul Elenei Udrea nu a comentat decizia Curţii.

 

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

 

Reamintim faptul că Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, după ce a părăsit România joi dimineaţa.

Aceasta a fost condamnată la 6 ani de  după ce Înalta Curtea de Casație și Justiție s-a pronunțat într-un dosar având ca obiect finanțarea de către Ministerul Dezvolătrii a evenimentului Gala Bute.

Pentru că nu a fost găsită la niciuna dintre adrese, Poliția a dat-o în urmărire.

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, după ce a părăsit România joi dimineaţa.

În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România.”, se arata în comunicatul Poliţiei transmis joi seara.

 


Citește, de asemena pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Udrea | Rusia