Un elev a murit sub dărâmăturile unui internat din Odorheiu Secuiesc!

de | 18.12.2023 21:55 | Știri, Eveniment

O tragedie s-a petrecut astăzi, luni, 18 decembrie, după ce un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbuşit. Mai mulţi elevi au fost prinşi sub dărâmături, unul dintre aceștia decedând.

În urma evenimentului, patru elevi au fost prinși sub peretele care s-a surpat. Este vorba despre trei fete și un băiat, cel din urmă nerăspunzând manevrelor de resuscitare.

Toate victimele au vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Acţiunile de căutare-salvare au încetat, forţele de intervenţie se retrag. Bilanţ final: o victimă decedată, o victimă cu traumatisme severe, intubată, două victime conştiente, cu diverse traumatisme”, au precizat reprezentanţii ISU Harghita, potrivit Antena 3 CNN.

În sprijin, pentru salvarea minorilor, au fost aduși și câini de căutare, precum şi cu o dronă cu cameră de termoviziune, dar și două mașini de stingere, o descarcerare, un camion, un container multirisc, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ, trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier grav cu victimă în Merișani! – Ziarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole