Elevi argeșeni prezenți la etapa națională a concursului ,,Cu viața mea apăr viața”

de | 19.06.2024 16:35 | Județean, Lifestyle

Echipajele argeșene care au ocupat locurile I la faza zonală a concursului cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”  au participat la etapa națională.

elevi Argeș concurs isu

La competiția organizată în municipiul Deva au participat un număr de 120 de elevi. Printre aceștia s-au numărat și copiii de la Liceul Teoretic „Ion Barbu” Pitești și de la Școala Gimnazială Nr.1 Poienarii de Muscel.

Argeșenii au avut de parcurs, într-o cursă contra cronometru, mai multe probe pe timpul cărora a fost nevoie să dea dovadă de cunoaștere, încredere și rapiditate în executarea manevrelor, informează reprezentanții ISU Argeș.
elevi Argeș concurs isu
Aceștia mai transmit că echipajele din Argeș au arătat profesionalism și s-au luptat cot la cot cu echipele din alte 19 județe și municipiul București.
Competiție a fost una strânsă, doar câteva puncte puteau să schimbe cu totul ordinea în clasamente, echipajul de la Liceul Teoretic „Ion Barbu” Pitești ocupând poziția a 8-a.
elevi Argeș concurs isu
Echipajul de la Școala Gimnazială Nr.1 Poienarii de Muscel a avut de asemenea un parcurs forte bun dar din păcate, pentru o singură manevră a ajuns să acumuleze un punctaj mai mic decât al celorlalți.
Noi vă felicităm pe toți, elevi, cadre didactice și pompieri, pentru munca depusă în pregătirea specifică probelor și rezultatele obținute în acest parcurs din cadrul concursului extrașcolar cu tematică de protecție civilă ,,Cu viața mea apăr viața”.
Mulțumim, de asemenea, organizatorilor și tuturor celor care s-au implicat și au sprijinit realizarea acestui concurs”, este mesajul transmis în mediul online de ISU Argeș.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București | Deva | Ion Barbu | Muscel | Pitești | Poienarii de Muscel

Ultimele articole