56 de elevi jandarmi – în practică la Jandarmeria Argeș

de | 03.07.2023 11:31 | Știri, Administrație, Județean

  • Peste 50 de elevi jandarmi fac practică în Argeș!

Astăzi, 3 iulie 2023 a început o nouă etapă pentru 56 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi, etapă importantă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Cei peste 50 de elevi ai școlilor militare sunt veniți în județul nostru, după cum urmează: 2 elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 54 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani.

Încă de la primele ore ale dimineții, cu emoții vizibile, tinerii s-au prezentat la sediul unității noastre. Primele activități au constat în prezentarea istoricului unității, misiunile curente ale jandarmeriei și activitățile pe care le vor desfășura pe parcursul stagiului de practică”, au precizat jandarmii argeșeni.

Aceștia mai precizează că în zilele următoare, tinerii elevi vor fi coordonați și îndrumați de tutori profesionali, cadre militare cu experiență și vor participa la toate activitățile desfășurate de către îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor și măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

 Le urăm succes elevilor aflaţi în practică, iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor argeșeni”, transmit reprezentanții IJJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea pe anchetaonline.ro:

Vezi ce notă ai luat. S-au afișat rezultatele la BAC 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș

Ultimele articole