anchetaonline.ro

Peste 400 de elevi din Mioveni participă la cursuri gratuite de înot

de | 17.05.2023 13:10 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Vești bune pentru elevii din Mioveni!

la Mioveni

Reprezentanții Primăriei Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. au încheiat un nou parteneriat cu şcolile din oraş prin care se oferă gratuit câte o sesiunie de 12 şedinţe de înot pentru elevi.

De precizat că elevii provin de la școlile și liceele din Mioveni şi vor fi grupaţi în funcţie de vârstă şi de programul şcolar.

Prin acest parteneriat se dorește promovarea educației fizice și sportului în rândul elevilor.

la Mioveni

În acest context, peste 400 de elevi de ciclul primar și gimnazial au început de marți, 16 mai, cursurile gratuite de iniţiere oferite în cadrul Bazinului de Înot Didactic şi de Agrement Mioveni.

Elevii se pregătesc sub îndrumarea a doi instructori specializaţi şi beneficiază și de asistență medicală pe durata desfășurării cursurilor de inițiere.

Mai mult decât atât, S.Ed.C Mioveni pune la dispoziţia elevilor şi mijloc de transport gratuit pentru deplasarea către şi dinspre Bazinul Didactic de Înot.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni