Elevi din Turcia, la Primăria Pitești

de | 28.04.2023 15:43 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

O delegație din Turcia a fost prezentă la sediul administrației locale. Astăzi elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale ”Ion Pillat”, însoțiți de oaspeții lor din Turcia, au vizitat Primăria Pitești, această activitate fiind cuprinsă în programul organizat pentru cea de-a doua etapă a proiectului “Student Exchange”, ediția a X-a, derulat de școlile ”Ion Pillat” din Pitești și ”Șemsettin Karahisari” din Afyonkarahisar , Turcia.

Cei 18 elevi români și turci, din clasele a V-a și a VI-a, alături de coordonatorii proiectului, profesorii Cristina Polovel și Ramona Linte – Școala ”Ion Pillat” – și Serkan Dokidur și Suleyman Cinar – Școala ”Șemsettin Karahisari” – au fost întâmpinați de primarul Cristian Gentea și au aflat informații interesante despre istoricul clădirii monument istoric în care se află sediul Primăriei Pitești, precum și despre activitatea administrației locale piteștene, dar și despre evenimentele importante pentru comunitatea noastră. Au primit broșuri de promovare a Orașului Lalelelor, în care au avut surpriza plăcută de a-și recunoaște, în fotografii, colegi implicați în evenimentele sportive organizate de municipalitate în 2022. Copiii și profesorii au fost încântați de momentele petrecute la Primăria Pitești, dar și de informațiile dobândite, beneficiul cel mai important al acestui tip de proiect fiind cunoașterea reciprocă a identității culturale a partenerilor, dar și legăturile ce se creează între oameni, care pot deveni prietenii de o viață.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Serviciul de Stare Civilă – program de 1 mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești