Elevii de la ”Iulia Zamfirescu” au fost la Staţia de Epurare

de | 22.03.2024 12:54 | Mioveni, Administrație

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni anunță că în acest an de Ziua Mondială a Apei au primit la Staţia de Epurare vizita a două clase de elevi şi cadre didactice de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” din Mioveni.

În fiecare an, în data de 22 martie, se sărbătorește Ziua Mondială a Apei, cu scopul de a aduce în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor și de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle și responsabilitățile celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă. ”Cu acest prilej am primit la Staţia de Epurare vizita a două clase de elevi şi cadre didactice de la Liceul Iulia Zamfirescu. Aceștia au avut ocazia să afle de unde vine apa, cum devine potabilă și ce se întâmplă cu ea după ce o uzăm, să înțeleagă importanța stațiilor de epurare și fluxul tehnologic al tratării apei uzate, dar și de ce este important să nu risipim prețiosul lichid. Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele au fost vizitate în grupuri organizate la fața locului, cu îndrumători – specialiști din cadrul stației de epurare a apelor uzate a orașului”, au transmis cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Sursă foto: Facebook Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. Impozitele și taxele locale se pot achita și în zilele de sâmbătă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Stația de Epurare Mioveni