Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Argeș: “Curtea de Argeș va beneficia de investițiile susținute de adevărații liberali”

de | 24.05.2024 17:30 | Județean, Politic

Emanuel Soare, candidatul Dreptei Unite pentru președinția Consiliului Județean, a fost joi seară în Curtea de Argeș, alături de deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei și colegii candidați la Consiliul Local.

Emanuel Soare

Le-am explicat oamenilor că adevărații liberali sunt cei care au început marile proiecte de infrastructură, care vor contribui decisiv la dezvoltarea zonei.

 

Și amintesc doar de tronsonul 5 Pitești-Curtea de Argeș, al autostrăzii Pitești-Sibiu, al cărui contract de executare a fost semnat la Prefectura Argeș, când eram prefect al județului, în prezența premierului de atunci, Ludovic Orban. Dacă segmentul de autostradă e în construcție, nu același lucru se poate spune despre pârtia de schi de la Molivișu, un proiect eșuat al Consiliului Județean, benefic pentru zona de nord, dar care a rămas tot pe hârtie. Reabilitarea Gării Regale din oraș este și ea în întârziere, deși demersurile au fost pornite din timpul Guvernului Orban.

Emanuel Soare

Le-am spus cetățenilor că alianța nefirească dintre PSD și PNL este bazată pe oportunism, iar Argeșul nu se poate dezvolta sănătos fără o conducere de dreapta a Consiliului Județean. În plus, le-am amintit că scandalurile de corupție de la vârful CJ, dar și din multe Primării din județ, au compromis total actuala conducere a județului.

 

Dreapta Unită propune în Argeș pentru alegerile locale din 9 iunie oameni tineri, care și-au demonstrat calitățile în activitatea profesională și administrativă, capabili să dea o direcție nouă, modernă, județului Argeș”- a declarat Emanuel Soare.

Emanuel Soare

Sursă foto: Facebook Emanuel Soare

Articol publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, la comanda Partidului Forța Dreptei, Filiala Argeș, cod mandatar financiar 21240063.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Argeș: ”A sosit timpul să aducem o schimbare autentică și profundă în comunitatea noastră”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Argeș | Emanuel Soare | Forța Dreptei | Ludovic Orban | Molivișu | Pitești | Sibiu

Ultimele articole