Emanuel Soare: „Le mulțumesc argeșenilor și muscelenilor care mi-au acordat votul”

de | 10.06.2024 09:56 | Județean, Politic

Emanuel Soare a transmis un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor care l-au votat. Acesta precizează că îi va reprezenta cu cinste în CJ Argeș, cu toată energia și implicarea de care a dat dovadă și cu alte ocazii.
„Le mulțumesc argeșenilor și muscelenilor care mi-au acordat votul, pentru președinția Consiliului Județean Argeș, în speranța unei schimbări în bine a administrației județene.
Deși schimbarea pe care și-au dorit-o la vârful Consiliului Județean nu se va petrece, promit să îi reprezint cu cinste în CJ Argeș, cu toată energia și implicarea de care am dat dovadă și cu alte ocazii.
Votul celor peste 35.000 de argeseni mă onorează și mă obligă să îmi continui munca pentru împrospătarea și profesionalizarea clasei politice și a administrației din județ.
Multumesc!”
Emanuel Soare, președinte Forța Dreptei Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Emanuel Soare | Forța Dreptei

Ultimele articole