Emanuel Soare: Planul meu pentru un Argeș modern!

de | 28.05.2024 09:09 | Județean, Din ediția tipărită, Politic

Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean (CJ) Argeș, își prezintă planul pentru un Argeș modern.

𝟏. 𝐑𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐭̦𝐢 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐢 – asigurarea de rețele de apă, gaze, canalizare în toate localitățile județului Argeș, reabilitarea și asfaltarea tuturor drumurilor din județ, utilizarea la maximum a capacității de producție a stațiilor de asfalt din Căteasca și Pitești.

𝟐. 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭̦𝐢 – realizarea de parcuri industriale în jurul orașelor, atragerea de investitori în mediul rural, crearea de zone metropolitane funcționale în jurul tuturor municipiilor și orașelor din județul Argeș, repornirea producției de bitum de pe platforma ARPECHIM Pitești.

𝟑. 𝐑𝐞𝐳𝐨𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞𝐢 𝐥𝐢𝐩𝐬𝐞𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 – realizarea în regim de urgență a parcărilor rezidențiale subterane/supraterane necesare în fiecare cartier din municipii și orașe, eliberarea trotuarelor de autoturisme, redarea trotuarelor pietonilor.

𝟒. 𝐄𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐦𝐞𝐭𝐫𝐨𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚𝐧 – extinderea rețelelor de transport public în toate localitățile din jurul municipiilor și orașelor, realizarea benzilor de circulație rezervate transportului public.

𝟓. 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐨𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 – eficientizarea costurilor utilităților și serviciilor către populație, scăderea prețului la apă, canalizare și gunoi.

𝟔. 𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆, 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞- asigurarea prioritară a investițiilor în dezvoltarea infrastructurii școlare și medicale, creșterea calității serviciilor și asigurarea accesului pentru toate categoriile de cetățeni, fără discriminare.

𝟕. 𝐌𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐢𝐧𝐳𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢 – construirea de depozite regionale cu desfacere pentru micii producători din județul Argeș.

𝟖. 𝐑𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥-𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 – reabilitarea clădirilor gărilor de pe traseul Pitești-Curtea de Argeș, reabilitarea caselor memoriale, reabilitarea traseului celor trei Capitale (Câmpulung-Curtea de Argeș-Târgoviște), valorificarea moștenirii politice și culturale a Brătienilor și Goleștilor. Includerea lor în circuitul turistic și organizarea de evenimente specifice.

𝟗. 𝐂𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧𝐞 – extinderea spațiilor verzi, reabilitarea și extinderea zonelor pietonale și de agrement pentru râurile care străbat municipiile și orașele, extinderea pistelor pentru biciclete, închiderea gropii de gunoi de la Albota.

𝟏𝟎. 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐀𝐫𝐠𝐞𝐬̦ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐦 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢:

 – Autostrada Pitești – Curtea de Argeș (Tronsonul 5 Pitești-Sibiu, contract semnat la Prefectura Argeș de către Ludovic Orban), 

-Drumul Expres Pitești-Colonești (Tronsonul 4 Pitești-Craiova, contract semnat la Prefectura Argeș de către Ludovic Orban), 

-Gara Regală Curtea de Argeș – finanțare de către Guvernul Ludovic Orban, Muzeul Brătianu – înființare și finanțare de către Guvernul Ludovic Orban, 

-Arena Pitești – finanțare de către Guvernul Ludovic Orban, 

-Pârtia de schi Molivișu – obținere avize, scoatere din fond forestier, 

-Centura de Vest Pitești, proiect de infrastructură susținut de către Guvernul Ludovic Orban, 

-Drumul Expres Pitești – Mioveni, proiect de infrastructură susținut de către Guvernul Ludovic Orban.

AlegeForțaSchimbării

Articol comandat de partidul Forța Dreptei Argeș, publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, cod mandatar financiar 21240063.

Ziarul Ancheta

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare: “Casa Elisabetei Rizea, simbolul anti-comunist pe care autoritățile îl ignoră în continuare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole